Farge uthus

Kategorier:

- Garasje

Hei. Vi er i gang og skal bytte farge på uthusene da vi er lei av rød fargen. Vi ønsker derfor noe mørkt grått. Som du ser på bildet har vi startet med å male i Labrador, men det er vanskelig å se for seg hvordan det blir når vi har malt alt. Synes du fargen Labrador passer hos oss? Bolighuset er malt i Tidløs, og vil mest trolig om noen år bli malt i en litt gråere nyanse.

02/08/2022 12:11:07

Fargerådgiver svarer:

Hei Odd

  JOTUN 1434 Labrador er en gråtone i samme familien som  JOTUN 1024 Tidløs, så de vil fungere fint sammen;) Dersom du ikke ønsker  JOTUN 1434 Labrador på alle bygningene ser jeg for meg det vil bli lekkert med  JOTUN 1223 Høststemning den ene bygningen og  JOTUN 1462 Grå Skifer på den andre. Fine sammen med  JOTUN 1434 Labrador og  JOTUN 1024 Tidløs i mine øyne ;)

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet  DRYGOLIN Color Expert har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør . Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til og fortsatt god sommer ;)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun