Nybygg enebolig

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Heisann! Vi bygger enebolig husmodell Mesterhus Skansen og ønsker tips om hvordan farge vi skal ha på huset utvendig. Det er mye sorte detaljer. Vi har skogen rett bak huset. Vi har sett for oss en gråfarge men klarer ikke lande på hvilken. Har og tenkt på fargen Svolvær. Husene på sidene av oss er hvite.

02/08/2022 14:28:28

Fargerådgiver svarer:

Hei Espen

Det meste er lekker sammen med  JOTUN 0099 Sort. Ønsker du en gråtone kan du se på  JOTUN 1899 Front eller  JOTUN 1877 Valmuefrø.  JOTUN 1284 Svolvær lun gråaktig beige farge. Oppleves hakket mørkere enn  JOTUN 1939 Sandbeige som også er lekker sammen med  JOTUN 0099 Sort. dersom du ønsker en mørkere tone enn  JOTUN 1284 Svolvær kan du ta en titt på  JOTUN 0546 Vika.

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til og fortsatt god sommer ;)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun