Eldre hus i etablert nabolag

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Vi ønsker å male huset, men syns det er vanskelig å velge hvilken farge som går med omgivelsene og ikke minst den røde mursteinmuren som er på baksiden av huset. Har tenkt på noe mørkt tidligere, men vi lurer på om det kanskje kan være fint med en annen farge ? Vi er rett å slett ikke sikre på noe! Og, ved valg av farge på huset, så er det valget av fargen på døren. Forslag? Vi har dessverre ikke fargekoden på huset eller grunnmuren, tidligere eier husket ikke. Tusen takk på forhånd

03/08/2022 08:46:17

Fargerådgiver svarer:

Hei Helene mot rød murstein er  JOTUN 0734 Brunsvart rå-lekker, ønsker du å kikke på andre farger så er også  JOTUN 0745 Grønn Umbra,  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn,  JOTUN 2279 Dodenkopf,  JOTUN 1223 Høststemning lekre. Vil du kikke på lysere toner så se på  JOTUN 1284 Svolvær og  JOTUN 10254 Brun Jord for å nevne noen :-) Dør og staffasje kan vi snakker mer om når hovedfarge er valgt :-) Du kan også  klikke deg inn på fargelinken der finner du forslag til staffasjefarger, mur og terrassen :-) Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende.

Vår nyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med  TREBITT Terrassebeis. Klikk deg inn på produkt-linken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)

  

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun