70 talls enebolig

Kategorier:

- Enebolig

- Mur

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei, Huset til mine gamle foleldre må nå males og da er det ønskelig å skifte farge på huset. Fargen som er på huset nå har vært i mange år og det er enighet om at fornying trengs. Valg av ny farge kunne vært greit å fått noen forslag på fra noen som kan farger. Har selv sett på 1939 Sandbeige hovedfarge med 10254 Brun Jord staffasje og 1376 Frostrøyk på mur. Fant disse i et forslag, men da med frostrøyk som staffasje til Sandbeige. Er åpen for forslag og det må ikke inneholde noen av disse nevnte fargene. Nabohus som sees på bilde blei ifjor malt 1332 Morgenlys mvh Ove

03/08/2022 11:09:07

Fargerådgiver svarer:

Hei Ove

Jeg tror så absolutt  JOTUN 1939 Sandbeige vil bli fin på huset. Sammen med  JOTUN 10254 Brun Jord på detaljer og  JOTUN 1376 Frostrøyk på muren. Jeg ser også for meg det vil bli fint med en litt mer dempet tone på muren, se på  JOTUN MUR 1491 Slipesten som vil bli lekker i møte med  JOTUN 10254 Brun Jord som hovedfargen og  JOTUN 1284 Svolvær eller den lysere  JOTUN 1024 Tidløs på detaljer.

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet  DRYGOLIN Color Expert har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til og fortsatt god sommer ;)Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun