Kjøkken og spisestue

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Hei, skal rehabilitere et gammel hus og trenger fargeråd på tak, vegger og vinder i kjøkken og spisestue. Bjelkene i taket på kjøkkenet skal også males og gulvet skal slipes og oljes. Vi skal ha ny kjøkkeninnredning i Green Harmony med benkeplaten Portum fra Dekton. Kjøkkenet vil delvis gå over i spisestue, med sittebenk under vinduet og vitrineskap som vist på tegningene. Har egentlig sett meg ut Shadow white fra Farrow and Ball, men bruker gjerne en Jotun farge om jeg finner en som passer. Shadow White den beskrives som en "Soft white with a hint of grey" på veggene i kjøkken og spisestue. Rommene har mye lys fra sør og vest.

04/08/2022 09:52:50

Kommentar

Kan nevnes at jeg har prøvd Mild, Sand og Space ute at det klaffet.

04/08/2022 10:03:18

Kommentar

Møbler og interiør er ikke vårt, vi har y-stoler i oljet eik og tilhørende bord på spisestua.

05/08/2022 08:19:45

Fargerådgiver svarer:

Hei Anne Brit :)  LADY 8252 Green Harmony er lekker sammen med både de varme og de rene hvite tonene. Da du skal ha de varme tonene i treverket vil jeg anbefale  LADY 1376 Frostrøyk. Nydelig i kombinasjon med  LADY 10679 Washed Linen

Jeg er litt redd for at Shadow white fra Farrow and Ball vil vippe over i en lilla undertone.

Vanskelig bak en PC skjerm å se riktig fargegjengivelse på flisen, så dette må nesten fysisk sees på stedet ;) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)

 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun