Fargevalg på nybygg

Kategorier:

- Enebolig

- Terrasse

- Mur

- Garasje

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei! Trenger hjelp til å velge utvendige farger for vårt nye hus og garasje som bygges nå. Huset er i tradisjonell stil. Nabohusene er hvite med hvite dører og hvite vinduskarmer og svarte tak. Det eneste som er fastsatt for vårt hus er det svarte taket. Jeg tenker er viktig med helheten i nabolaget samtidig som jeg syntes det kan være fint med litt farge. Kanskje en blågrønn dør? Fargesatte vinduskarmer? Eller en annen farge på fasaden med hvite vinduskarmer? Tar imot råd med STORT takk. Legger ved bilde av huset fra katalogen og også bilde av nabohuset.

04/08/2022 11:55:20

Fargerådgiver svarer:

Hei Hannah

Dersom du får ferdigmalte vinduer er de ofte i  JOTUN 1453 Bomull som er litt mer gyllen enn  JOTUN 9918 Klassisk Hvit. Hva med  JOTUN 1024 Tidløs som en litt mørkere kontrast til dine detaljer sammen med  LADY 1453 Bomull på huset og  JOTUN MUR 1877 Valmuefrø på muren sammen med  JOTUN 7119 Stemning til døren som er en lekker dempet grønntone ;) Skal du beise terrassen vil  TREBITT 90029 Naturlig Sølvgrå bli fin.

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med  TREBITT Terrassebeis. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til og fortsatt god sommer ;)Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun