Fargepalett til leilighet

Kategorier:

- Stue

- Soverom

- Kjøkken

Hei, Jeg ønsker forslag til farger som jeg kan bruke for å gjøre den nye leiligheten min mer lun og tidsriktig. Personlig er jeg veldig glad i beige nyanser med sorte detaljer på interiør, samt grønne planter. Bildene jeg sender er fra prospektet, da jeg ikke overtar leiligheten før 1/9. Sånn som leiligheten står nå blir det for kaldt og hardt med det sorte kjøkkenet og hvite vegger. Stua er også hvit. Kom gjerne med forslag til farger som kan harmonere mer (gjerne beige/greige i ulike nyanser). Fargen på soverommet ønsker jeg også å mykne opp litt.

04/08/2022 12:40:53

Fargerådgiver svarer:

Hei Hilde

Vi kan foreslå du tar en titt på  LADY 10683 Cashmere på kjøkkenet som er rålekker og varm i utrykket. Hva med  LADY 10679 Washed Linen i stuen sammen med  LADY 5249 Linblå eller  LADY 5030 St. Pauls Blue på soverommet og  LADY 12075 Soothing Beige i gangen ?

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og fortsatt god sommer ;)Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun