Farge på mur

Kategorier:

- Terrasse

- Mur

Dører/vinduer/garasjeport :

Hei! Lurer på fargeråd på grunnmuren og terrassegulv. Huset er malt i klassisk hvit med hvite vinduer og sort dør. Har også et sort terrassegulv ved inngangspartiet. Det skal bygges veranda på den ene veggen. Det blir samme rekkverk som ved inngangspartiet. Mulig jeg velger en lysere farge på terassebordene. Har du noen forslag til farge som kan passe på gulvet som ikke er like mørkt som det jeg har og samtidig går sammen med resten? Lurer også på hvilken farger som vil passe best på grunnmuren. Har også et utehus som har mur som må males. Huset er under oppussing, men sender ved noen bilder sånn at du kan se fargene og stilen.

2022-08-04 14:36:39

Fargerådgiver svarer:

Hei Caroline, en sjarmerende bolig du har :) 


Ta en titt på  JOTUN MUR 1877 Valmuefrø (min favoritt) eller   JOTUN MUR 1462 Grå skifer som er nydelig til  JOTUN 9918 Klassisk Hvit. Hva med  TREBITT 90029 Naturlig Sølvgrå eller den varmere  TREBITT 90001 Fjellbris på din nye veranda ;)

Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med  TREBITT Terrassebeis eller  TREBITT Oljebeis terrasse. Klikk deg inn på produkt-linken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Har dere noen illustrasjonsbilder hvor valmuefrø har blitt brukt på grunnmur sånn at det er lettere å forestille seg hvordan fargen vil se ut?

08/08/2022 10:18:20

Fargerådgiver svarer:

Hei Caroline :) Vi har dessverre ikke mye av illustrasjonsbilder på   JOTUN MUR 1877 Valmuefrø . Mitt beste råd er å ta en oppstrøksprøve. Ta en titt på https://uteinspirasjon.jotun.no/finn-farge-til-huset/

Lykke til !

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun