Antikkhvit og bomull

Kategorier:

- Staffasje

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei. Huset vært er i 0343 antikkhvit, tidligere var vinduene grønne, typ Lærdal eller noe. Jeg har nå malt de i bomull, samme faege som døren. Men opplever ikke at vinduene framstår som hvite. Er det fordi det fortsatt kan skinne grønt igjennom eller er bomull en dårlig kombinasjon med antikkhvit?

2022-08-04 16:40:22

Fargerådgiver svarer:

Hei Hanne :) Helt klart det kan være en forklaring med tidligere malt grønn under som kan få gjennomslag. Jeg antar at du har malt flere strøk?

Jeg opplever også at  JOTUN 0343 Antikkhvit er rødere slik at  JOTUN 1453 Bomull kan vippe over i en grønn tone i møte med denne. Ta en titt på  JOTUN 1624 Letthet som vil oppfattes som renere til  JOTUN 0343 Antikkhvit


Vindu, dør, detaljer maler du  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør .Klikk deg inn på produkt-linken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun