Utefarge

Kategorier:

- Enebolig

Hei. Vi skal male huset vårt hvitt. Ønsker en så hvit farge som mulig, uten at man blir blendet. Har hørt at klassisk hvit kan oppleves som blendende og ubehagelig i sollys. Vil fargen 1624 Letthet oppleves blendende å se på? Mvh Niklas

2022-08-06 13:24:30

Fargerådgiver svarer:

Hei Niklas

Dersom du ønsker at huset skal fremstå som hvitt ville jeg malt det i samme hvittone som dine vinduer. Har du vinduer i  JOTUN 1453 Bomull vil den lysere  JOTUN 1624 Letthet vippe dine vinduer i en mer gul retning.

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til og fortsatt god sommer ;)




Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for svar. Lurer fortsatt på hvordan fargen 1624 Letthet oppleves, blir den blendende å se på? Mvh Niklas

10/08/2022 18:10:23

Fargerådgiver svarer:

Hei Niklas

Jeg opplever  JOTUN 1624 Letthet er bedre enn  JOTUN 9918 Klassisk Hvit, men dog kanskje ikke nok til at den vil oppleves mindre blendene på store flater. Jeg holder en knapp på  JOTUN 1453 Bomull som er litt mer gyllen, men vil oppleves som en god hvittone på fasade. Det er viktig å se hvittonen på fasaden sammen med hvittoner på vinduer og dører. God helg ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun