Utestue

Kategorier:

- Annet

Hei, Skal male eller beise inni hagestuen vår og lurer på om dere har noen gode tips. Huset vårt er malt i 1899 Front. Vi har en del platting og gjerde rundt hagen som er i royalimpregnert brun material (usikker på fargekode). I hagestuen har vi nå Royalimregnert brun platting/ gulv, 1899 Front på veggene (samme som hus) og grå/antrasitt møbler. Kunne tenke oss en annen farge på innervegger i hagestue og håper kanskje dere noen gode tips til oss?

2022-08-06 21:37:03

Fargerådgiver svarer:

Hei Hilda, kan du sende oss bilder så er det litt enklere å gi fargeråd, er det farger du er spesielt glad i eller absolutt ikke liker ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Trodde jeg hadde lagt ved bilder, men må ha skjedd noe feil ved opplasting. Ønsker ikke rød/gul/grønn, men kanskje noe opp mot sort (ikke kullsort) eller en lysere tone av gråfargen vi har på hus kunne vært noe?😊

08/08/2022 15:15:24

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen og takk for bilder :-) Umiddelbart tenker jeg at mørke/sorte vegger kan bli litt tungt, men det er absolutt tøft.....spesielt hvis du velger litt lyse lune toner på pynteputer og blomsterpotter. Lyse detaljer kombinert med kurv og noen gylne detaljer mot terracotta er lekkert til sort og grått. Hva med å starte med å beise takbjelker, søylen og resten av takkonstruksjonen i  TREBITT 0699 Sort og se hvordan det blir mot veggfargen du har i dag :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun