Hus i skogkanten i Halden

Kategorier:

- Enebolig

Vi har kjøpt et lite hus i halden som skal moderniseres og pusses opp. Vi er veldig usikre på farge. Jeg har i utgangspunktet hatt lyst på dempet sort/brunsort, men nå er det noen som sier at sort blir varmt, at det ikke er bra for panelet osv. For det første, stemmer dette? Deretter lurer vi på om dere har noen tips til farger som kan passe? Vi hadde sett for oss å male alt sort for å dempe det litt urolige/rotete utrykket.

2022-08-08 11:30:41

Fargerådgiver svarer:

Hei Thea :) Det er ofte en fordel med mørke hus. Ligger boligen f.eks skyggefullt til får du en raskere tørk på kledningen ved å holde det i en dyp tone. 

Vi har  JOTUN 1434 Labrador som ett alternativ da det ser ut til at dere har mye vegetasjon rundt boligen. Den er noe lysere enn hva  JOTUN 9938 Dempet Sort eller  JOTUN 0734 Brunsvart er. Kan det være en farge for dere? Forslag til staffasjefarger, mur og terrassen finner du ved å klikker deg inn på fargelinken.


Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende.

Vår nyhet  DRYGOLIN Color Expert har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling.  Klikk deg inn på produkt-linken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)




Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun