Kjøkken

Kategorier:

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Jeg ønsker å male kjøkkenet vårt samt gang i samme farge. Kjøkkenet er i mørk grått/sort. I dag er kjøkkenet i en grålig Tone og vi føler at det blir veldig grått og tungt. Vi har malt stuen i soft mint. Vi ønsker ikke å male kjøkkenet i beige eller grått. Resten av rommet er malt i klassisk hvit Fargekode på kjøkken dører: S7500-N

2022-08-08 18:28:28

Fargerådgiver svarer:

Hei Mathilde:) Dine kjøkkenfronter er i hva vi her kaller  LADY 9937 Aske (S7500-N). Denne har anbefalt hvittone i  LADY 9918 Klassisk Hvit :)

Jeg er enig med deg  å ikke male i beige da de tradisjonelle beige toner med lite rødt i seg blir ofte grønne i møte med kjølige grå toner. De kjølige tonene blir mer blå i tonen. 

Ta en titt på  LADY 6352 Evening Green (min favoritt),  LADY 6378 Iconic,  LADY 6350 Soft Teal,  LADY 10580 Soft Skin eller  LADY 12083 Devine

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)

 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun