Farge til stue/kjøkken og tilstøtende rom

Kategorier:

- Stue

- Soverom

- Bad

- Kjøkken

- Gang

Lister/dører/vinduer : Bomull/eggehvit, kan evt. males om.

Hei! Jeg har bestilt Epoq Trend kjøkken i farge Sage, kode NCS S 5010-G30Y med lys eik benkeplate (HMG 40 Oak White 0-620). Veggfargen som anbefales til er Pale linden, men jeg lurer på andre fargealternativer i lys farge? Skal ha åpen stue-kjøkkenløsning. Tilstøtende rom er soverom og entré. Tilstøtende til entré er bad. Ønsker en mørkere blå/blågrønn/blågrå tone på soverommet og en blå/blågrønn/blågrå/grønn tone til badet (lite bad). Fleksibel på farge i entréen. Leiligheten er østvendt. Ingen vindu på bad og entré. Ønsker tips til stue/kjøkkenfarge som går til Epoq Trend kjøkkenet samt matchende farger til soverom samt entré og bad.

2022-08-08 19:42:43

Fargerådgiver svarer:

Hei Linn Helene vi hjelper deg gjerne, men vi trenger bilder slik at vi får et godt inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at farge-gjengivelsen blir så riktig som mulig. Uten bilder blir det dessverre vanskelig å gjøre en faglig god vurdering. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem. 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei! Her er bilder, i fullt flytte- og oppussingskaos. Av møbler har jeg to stk av den grønne stolen (Ellos Charleston) samt en Rodeo cognac skinnsofa. Har ikke valgt gulv enda, men tenker en lys parkett. Det blir fliser på badet, så ikke aktuelt med malt farge der likevel. Mvh Linn Helene

15/08/2022 00:10:58

Fargerådgiver svarer:

Tusen takk for supre bilder :-) I stue og kjøkken ser jeg for meg at  LADY 10961 Raw Canvas kan bli rå-tøff, den er lekker sammen med S5010-G30Y og vakker i møte med gyllent skinn og ikke minst stolene dine. Vil du ha beige er  LADY 10678 Space et alternativ. Til gangen ser jeg for meg  LADY 7628 Treasure eller  LADY 6378 Iconic og på soverommet  LADY 5516 Iron Blue. Håper dette er farger du kan trives med :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for supre forslag! Skal teste disse fargene:)

18/08/2022 09:28:22

Svar:

Hei igjen! Tenker på takfarge til disse fargene. Hvis jeg maler med Letthet, bør også gulv- og vinduslister males i letthet hvis de ikke er direkte tilstøtende (har ikke taklister). Eller funker Bomull/Eggehvit godt til alle disse veggfargene?

29/08/2022 19:01:42

Fargerådgiver svarer:

 LADY 1001 Egghvit og  LADY 1453 Bomull fungere men den hvitere  LADY 1624 Letthet er enda finere :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun