Farge til stue

Kategorier:

- Stue

Hei! Hvilke beige farger passer til Complexion og klassisk hvit ? Jeg har klassisk hvit i tak og på lister, og ønsker en lys " ton i ton" beige farge som går bra til Complexion som jeg skal ha på soverommene. Kan kokos være et alternativ ? Eller noe som er litt mørkere enn kokos? Er midt i oppussing så får ikke sendt bilder . Har originale furugulv som slipes og lakkes med hvitpigment.

2022-08-09 09:26:56

Fargerådgiver svarer:

Hei VS,  LADY 1931 Kokos blir litt gul, men se på  LADY 0471 Lys Antikk eller  LADY 1376 Frostrøyk de er lekre sammen med  LADY 10579 Complexion. Tåler rommet en mørkere tone se på  LADY 10578 Misty Shadow :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun