Farge i kjøkken

Kategorier:

- Kjøkken

- Gang

Hei. I et 50 tallshus til en venn er stua malt i ST.Pauls blue samt ister ved gulv. Tak er i en hvit farge som var der. Gulvet er i trehvit gulvbelegg. Kjøkkenet er like stor som stua og i gammel stil som vil beholdes med gammel kjøkkeninnredning. Trenger råd om fargevalg til vegger, kjøkkeninnredning og dører. Dørene er gamle trehvite. Trenger også råd om fargevalg i gangen. Den er smal med vinkel. Ny hvit ytterdør satt inn. Det går en trapo opp til loftet.

2022-08-09 10:47:55

Fargerådgiver svarer:

Hei Ann-Mari vi hjelper deg/dere gjerne, men vi trenger bilder slik at vi får et godt inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at farge-gjengivelsen blir så riktig som mulig. Uten bilder blir det dessverre vanskelig å gjøre en faglig god vurdering. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem. Hvis du også kan si noen ord om farger du liker eller absolutt ikke liker så er det supert, vi snakkes :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for svar. Har tatt noen bilder av kjøkkenet. Og fra stua og inn i kjøkkenet. Håoer på gode råd om fargevalg på vegger og kjøkkeninnredning. Tenkte litt på mørkgrå kjøkkeninnredning, men tar gjerne mot tips på alt. Ann-Mari

06/11/2022 20:01:42

Svar:

Ups, det øverste bildet skulle ikke med.

06/11/2022 20:02:49

Fargerådgiver svarer:

Hei Ann-Mari :) Til kjøkkenfrontene vil det bli fint med  LADY 1973 Antikkgrå eller den dypere  LADY 1462 Grå Skifer hvor begge er vakre til   LADY 5030 St. Pauls Blue som er i tilstøtende rom. Det ser ut til at det er en gråtone i gulvbelegget, men det er vanskelig bak en PC å se helt riktig fargegjengivelse, så jeg håper de treffer. Jeg vil også nevne  LADY 11174 Curious Mind og  LADY 11173 Humble Yellow som vil bli vakre i denne paletten. I gangen vil de varme grønne som  LADY 8302 Laurbær eller  LADY 8252 Green Harmony stå fint til den fine patinaen på dørene. 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til!
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk