Farge garasjeport

Kategorier:

- Garasje

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei. Vi skal bestille ny garasjeport og lurer på i hvilken farge. Huset er sort, vinduer bomull. Mur i en hvitfarge. Skal male om mur så den kan tilpasses men ønsker fortsatt at den fremstår i en hvit variant. Dører og vinduer i kjeller er i Svolvær. Har tidligere spurt om råd og dere trodde Svolvær var best. Har nå malt den gamle porten. Svolvær er superfin på dørene men på garasjeporten blir den litt for beige og litt for lys. Har dere noen gode forslag? Vanskelig å gjengi farge på bilder men de riktigste er de den ser mest beige ut på. Og den fremstår lysere i virkeligheten enn på bilder hvor den faktisk ser mer ok ut. Den lille test platen foran er varmgrå som blir altfor lys. Har dere forslag til noe annet enn Svolvær jeg kan sjekke om blir bedre her? Ps Skal oppgradere garasjen og da fjernes takstein som ligger rett over garasjeporten så blir litt ryddigere uttrykk. Men har lik takstein på huset så må forts passe litt til de.

19/09/2022 13:52:07

Fargerådgiver svarer:

Hei Benedicte :) Min første tanke var å bestille garasjeporter i samme sorte farge som dere har på kledning. Jeg er usikker på hvilken dette er men kan den ligne RAL 9005 eller den varmere RAL8022 om dere er avhengig av disse kodene hos leverandør. Jeg er helt enig med deg at  JOTUN 1284 Svolvær ble for lys på portene, det mangler forankring om jeg kan si det slik. Jeg vil anbefale  JOTUN MUR 1491 Slipesten  eller om du fortsetter med  JOTUN 1284 Svolvær på muren. Lykke til!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Hei Jeg har nå testet ut vanlig sort og Brun jord. Brun jord er bedre enn Svolvær men akkurat som den så endrer den ganske mye farge avhengig av om det er sol eller skygge (som du ser på bildene). Hva tror du er best? Evt andre alternativer du tror blir bedre?

03/10/2022 16:48:16

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen sort garasjeport er min klare favoritt :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun