Enebolig med rødt tak

Kategorier:

- Enebolig

- Mur

- Staffasje

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei, Begynte å male garasjen min i dewy green og poet i Københavnsgrønn. Skal male hele huset, men begynte med garasjen. Syns desverre ikke at det ble fint. Glemte å ta det røde taket i betraktning når jeg valgte farge til huset. Trenger derfor hjelp til å finne nye farge, som jeg ønsker at står fint til Københavnsgrønn og terrassen beiset i fargen nordisk tre. Ønsker ikke grått eller sort. Heller ikke hvitt-hvitt da det blir for lyst og ubehagelig å se på. Prøvemalt med 1284 Svolvær, men syns den ble for grå og lik belegningssteinen. Har du tips til kledninh, staffasje, gjerde og mur? Hva med samme farge på kledning inkl staffasje? Hvis du har tips til en kulørt farge er det også aktuelt for meg. Husene rundt er malt hvite, sorte og grå fordelt ca 80,20,20. Grenser til et mørk grått hus og et matt sort.

21/09/2022 12:18:04

Fargerådgiver svarer:

Hei Cathrine

Vi kan foreslå du tar en titt på  JOTUN 1486 Rå Umbra Blek som vil bli fin til  JOTUN 7658 Københavnsgrønn, taksteinen og  JOTUN 9074 Nordisk Tre på din terrasse;) Gjerdet kan du fint velge i samme farge som veggen eller den samme hvittonen du har på dine andre hvite detaljer. Hva med  JOTUN 1376 Frostrøyk på dine detaljer ? 

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med  TREBITT Terrassebeis. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk