Ny veggfarge på stua

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Tilstøtende rom : Pastellgrå (butinox)

Ønsker forslag til farge på stua. Da vi flytta inn var alt nymalt pastellgrått, men jeg vil ha det mer fargerikt. Vi har furugulv som er hvitlakkert, en burgunderrød salong og møbler i teak. Rommet er sørvestvendt og får endel direkte sollys på ettermiddagen, så det er lyst og luftig. På det ene bildet ser du noen fargeprøver jeg liker stilt opp på sofaen, og jeg tok med et inspirasjonsbilde av en lilla stue jeg liker godt. Tror jeg vil holde det relativt lyst for å ikke lage for stor kontrast til gulvet. Kunne kanskje evt. plukket en farge fra gulvteppet?

21/09/2022 22:37:52

Fargerådgiver svarer:

Hei Maia :) Hvilken lekker stue du har 👌. Ta en titt på våre nye  LADY 20186 Lavender Touch eller  LADY 7038 Dusk Green, for mer inspirasjon https://www.jotun.com/no-no/decorative . Nydelige toner til dine møbler og en tøff kontrast til interiøret. Hva med detaljer i  LADY 1775 Fresh Pasta :) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til! 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk