stue

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : klassisk hvit

Hei, Jeg ønsker ny(e) farge(r) på stua, da jeg synes den sorte veggen stjeler mye lys. Gjerne en mørk farge, da jeg liker det mørke og dempede, men er åpen for alt av råd! Jeg synes også at kontrasten fra den matte sorte fargen (dempet sort), til den klassisk hvite er for skarp. Stua er på ca 28 kvm og nokså kvadratisk. Ikke mine møbler på bildene (tatt fra salgsoppgaven). For øvrig kan det nevnes at jeg har mange grønne inneplanter, så fint med en farge som får disse til å "poppe" ;)

22/09/2022 08:44:47

Kommentar

min sofa er lys beige/grå. Spisebord i furu med lady hvit oljebeis, og skjenk bak spisebordet i samme farge.

22/09/2022 08:48:07

Fargerådgiver svarer:

Hei Aina Elise :) En nydelig stue du har! Hva med  LADY 20120 Organic Red på veggen hvor peismuren er (eller alle veggene)  slik at du både får plantene og muren til å poppe ;) Nydelig til de fleste hvite toner og rålekkert til den sorte innredningen og den grønne som er i gangen. Kombiner gjerne med  LADY 2024 Senses ,   LADY 12083 Devine,  LADY 1376 Frostrøyk eller  LADY 1352 Form. Er dette noen farger som går til dine møbler?

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til!


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk