Beige farge

Kategorier:

- Gang

Hei. Jeg holder på å pusse opp en gang. Fargen på veggen( panel) skal være antique green. Taket er beiset med interiør beis hvit. Dragerne i taket er beiset i patinagrå og noe av listverket blir samme farge. Vinduene og vinduskarmen er klassisk hvit. Ytterdøren er malt i fargen Shadow fra fabrikk. På den ene veggen, skal jeg ha en tapet fra Borås som heter Essens Lindskog. Så til spørsmålet mitt. Jeg skal male opp et gammelt skap, og hadde egentlig tenkt å male det i fargen kalk oker, men fargen blir noe skarp i forhold til fargene i tapeten. Har kikket litt på gul antikk, som er noe lysere, kan den passe til antique green, klassisk hvit og Shadow? Eller har du en annen farge som kan passe til som er beigere. Synes det er vanskelig å finne en beige farge, som passer til de nøytrale gråfargene. Ellers i huset har jeg fargene, Shadow, morgendis, nøytral, kveldshimmel, pilasterblå, jade, og klassisk hvit. Håper du kan hjelpe meg å finne en fin farge til dette skapet☺️

22/09/2022 10:36:01

Kommentar

Her er ytterdøren

22/09/2022 11:11:49

Fargerådgiver svarer:

Hei Nina

Jeg opplever  LADY 1392 Gul Antikk vil bli lekker sammen med  LADY 9932 Shadow og  LADY 7629 Antique Green. Ta også en titt på vår nye  LADY 1520 Cheerful Peach. Her må du selv vurdere hvilken som fungerer best i møte med din tapet. Lykke til ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei. Jeg har nå fått scannet den lyse fargen i tapeten, og den ble Sooting beige. Vil denne bli helt feil iforhold til fargen Shadow og de beisede listene i patinagrå? Tenke å da ha denne på skapet, for å ta igjen fargen i tapeten.

03/10/2022 08:47:25

Fargerådgiver svarer:

Hei Nina

Jeg opplever  LADY 12075 Soothing Beige kan fungere til  LADY 9932 Shadow og  LADY Pure Nature 9099 Patinagrå. Du kan oppleve  LADY 9932 Shadow vipper litt mer blålig, men når det er sagt er blått og beige lekkert sammen i mine øyne ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun