Enebolig på boligfelt, ved skogen

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Vi skal male huset vårt fra 80-tallet i løpet av neste år. Skal også utvide terrassen med nytt rekkverk, terrassen vil gå langs hele huset på forsiden. Vi ønsker en noe glattere mur, denne som er i dag er veldig ru. Sprossene er tatt av. Huset ligger på et lite boligfelt ved skogen med god utsikt. Det er ingen fargekode på feltet. De fleste har mørke hus, men finner også lysere i mellom. Ønsker gjerne tips og råd om farge på hus og grunnmur. Hører fra dere!

2022-09-22 14:56:58

Kommentar

De mindre vinduene i andre etasje er skiftet ut, så disse er hvite. Inngangsdør er også kjøpt, denne er hvit.

22/09/2022 14:57:56

Fargerådgiver svarer:

Hei Ingvild

Ser du har to innlegg, så jeg svarer på begge to på denne og sletter den andre. Fint om vi kan fortsette dialogen på denne da vi er flere som svarer og det kan fort bli litt misforståelser. 

Hva med  JOTUN 1016 Blek Sand sammen  med  JOTUN 1376 Frostrøyk på dine detaljer og en fin gråtone på muren som  JOTUN MUR 11129 Smoky Grey. Da vil  JOTUN 9074 Nordisk Tre  på terrassen bli fin. Ønsker du en litt varmere tone på huset vil også  JOTUN 1283 Lys Grå Umbra bli fin sammen med  JOTUN 1376 Frostrøyk,  JOTUN MUR 11129 Smoky Grey og  JOTUN 9074 Nordisk Tre på terrassen.

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med  TREBITT Terrassebeis. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Hva med en mørkere tone på veggene i trapperommet? Ta en titt på  LADY 1145 Band Stone som vil fungere med både  LADY 1359 Macchiato og  LADY 12076 Modern Beige. Jeg ser også for meg det vil bli fint med en blåtone som  LADY 5249 Linblå eller en grønntone som  LADY 7628 Treasure ;) På panel anbefaler vi  LADY Supreme Finish.Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk