Stort hus inntil skogkanten

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei! Vi har kjøpt oss ett stort hus fra slutten av 80 tallet som vi ønsker å male og modernisere. Vi har satt inn store, nye vinduer og dører i fargen dempet sort. Muren på huset er dekket i store skiferplater som vi også ønsker å male. Vi vil ha en mørk husfarge som kan bidra til det moderne utseende vi ønsker oss. Har du tips til en mørk husfarge som passer til vinduene og dørene i dempet sort, uten at huset blir alt for mørkt? Ville du malt hus og mur i samme farge, eller valgt to ulike? Det er viktig at en eventuell gråfarge ikke oppleves som blå/lilla. I tillegg oppleves huset nokså ruvende i terrenget fra før, ettersom det er såpass stort og ligger veldig åpent til, så vi ønsker ikke å gjøre det enda mer «massivt». Innvendig er vi glad i ton-i-ton og fargepaletten går for det meste i brun og beige vegger med sort kjøkken og sorte detaljer.

2022-09-28 21:36:08

Fargerådgiver svarer:

Hei Lena :) Ta en titt på  JOTUN 1434 Labrador,  JOTUN 1899 Front eller  JOTUN 1462 Grå Skifer, samtlige av disse er i en varm palett som ikke vil helle over i en blå/lilla tone. Nydelig til  JOTUN 9938 Dempet Sort.

Klikk deg inn på farge- og produkt linkene der kan du lese mer om fargene, anbefalte staffasje farger og hvert enkelt produkt :-)

 
Når det gjelder skiferplater er jeg usikker på om vi har riktig produkt. Jeg ønsker at du tar kontakt med våre eksperter på Teknisk Service, du treffer dem på https://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/chat/index.   eller 33 45 75 30. Lykke til!


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Hei igjen og takk for gode tips. Nevnte ikke det, men vi hadde labrador på vårt forrige hus, veldig fin farge, men er litt lei av den og ønsker noe som ikke minner om den. Kanskje du har tips om noe litt annet? Mvh. Lena

29/09/2022 20:58:08

Fargerådgiver svarer:

Hei :) I tillegg til tidligere nevnte som  JOTUN 1899 Front og  JOTUN 1462 Grå Skifer er også  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn vakker til boligen. Lykke til og god helg!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen! Takk for hjelpen så langt, jeg har vært i butikk og sett på alle fargene du nevner, front og grå skifer synes jeg blir hakket for lyse, og vi ønsker heller ikke grønt, derfor utgår herregårdsgrønn. Etter å ha sett på ulike farger ønsker vi oss en grå-brun farge. Synes brun jord og Vika er veldig fine, men skulle gjerne hatt noe som er litt mørkere enn brun jord og mindre grønn enn Vika. Har du noen passende forslag da? Var kun ett begrenset utvalg farger utstilt i butikken.

03/10/2022 16:04:53

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Da vil jeg anbefale  JOTUN 2271 Berg som er dypere enn  JOTUN 10254 Brun Jord og mindre grønn, men varmere enn  JOTUN 0546 Vika. Lykke til! 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun