Farge på rekkverk

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei! Vi har valgt å male huset matt brunsort. Terrassen er beiset i farget nordisk tre. Vinduer og dører er hvite. Sikkert bomull da det vel er standard. Det er et hus med flatt tak fra 60-tallet. Akt på en flate. Så jeg vil si at det ligner et funkishus. Vi har valgt å bygge bytt rekkverk og sette opp spilerekkverk. Dette skal etterhvert også kle igjen terrassen under. Jeg ønsker å behandle dette på en måte men har erfart at både maling og beis flakker av. Tenker derfor å bruke olje. Men veldig usikker på farge da jeg er redd for at det kan oppleves rotete med mange forskjellige farger. Har dere noen tips?

2022-09-30 09:24:06

Fargerådgiver svarer:

Hei Helga, er spilene av trykkimpregnert treverk slik at det er aktuelt å bruke  TREBITT Terrassebeis eller  TREBITT Oljebeis, har du bilder ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei! Speilene er trykkimpregnerte ja. Opplever på terrassedekket at terrassebeis skalder av etterhvert. Så tenker da at olje er det som er aktuelt. Sender med bilder.

02/10/2022 07:46:01

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Jeg ville holdt meg til færrest farger så ikke noe i veien for å fortsette med  TREBITT 9074 Nordisk Tre. Denne fargen får du blandet i  TREBITT Oljebeis terrasse eller  TREBITT Terrassebeis. Lykke til! 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk