Farge på stor enebolig nær åpne grøntområder

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Har en stor enebolig 20 m lang i front med tilstøtende garasje på samme tomt. Har bygd ny garasje og bytter også kledning på huset. Bruker ferdig grunnet kledning som jeg har gitt ett strøk Beis farge Dovre, blir litt for brun. Store deler av huset er malt hvitt. Naboene rundt har vel alle hvite hus, tenkte å bytte farge og Dovre ble litt brunt og maler butikken sier jeg ikke for denne fargen i maling. Ønsker en grå brun farge, tror det kan passe, men finner ikke på fargekartene til Jotun. Fruen i huset ønsker hav eller himmelblå,, tros den kommer til å stikke seg for mye ut, i nabolaget.

2022-10-01 11:03:59

Fargerådgiver svarer:

Hei Ole Jonny

Vi hjelper deg gjerne, men kan du sende oss bilder slik at vi får et inntrykk av huset, farge på tak-stein og omgivelser. Hører fra deg ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Vedlagte bilder som avtalt, hadde som nevnt tenkt farge Dovre som på beisen, men den for vi ikke i denne fargen sier de på malebutikken. Vi har farge Elvedis (S0603-R80B) på hytta, så den trenger vi ikke på huset. Tar i mot tips med takk, har bestilt hvite vinduer og satt i hvite porter. Oversiktsbildene er tatt fra salgsannonse når jeg kjøpte det, så huset ser ikke likt ut nå. som dere ser så går stor deler av kledning ned til bakke nivå, på framsiden som er synlig for helebygda, nesten. Ole Jonny

30/10/2022 15:23:37

Fargerådgiver svarer:

Hei Ole Jonny

Hva med  JOTUN 10254 Brun Jord på huset? En lekker mellomtone som vil fremstå som varm og lun. Se den sammen med den litt lysere  JOTUN 1284 Svolvær på dine vinduer og staffasje. På muren vil  JOTUN MUR 1491 Slipesten ble en fin dempet beige tone.

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk