Ny farge på soverommet

Kategorier:

- Soverom

Lister/dører/vinduer : Letthet

Har et lite soverom på ca 9 kvm som i dag er malt i Letthet. Taket er i Klassisk hvit. Vinduer og dører er i bomull fra fabrikk. Plisé gardinene er brunsorte. Ønsker et mørkt soverom. Tenkte på Elegant. Enten på alle vegger. Da også male korken på skyvedøren samt sideveggen på skapet. Eller ,male to vegger ovenfor hverandre i lik farge. Elegant på veggen bak senga og tilstøtende vegg i fotenden. Isåfall hvilken kontrast farge? Eller blir det rotete i et lite rom? Og hva med taket? Som du ser har jeg testet noen farger, men har beslutningsvegring 😅 Takk for svar

2022-10-05 07:26:41

Kommentar

Er også åpen for andre forslag. 😊

05/10/2022 07:40:26

Fargerådgiver svarer:

Hei Heidi, veggen med skap grunnet speil blir på en måte en fondvegg så jeg ville valgt alle vegger i samme farge, men hva med å beholde korken og male taket i en farge som står godt til korken. Da blir taket på en måte fondveggen :-) Jeg ser for meg  LADY 10683 Cashmere,  LADY 1864 Anonymous  LADY 11175 Adventure eller  LADY 10001 Dijon Yellow  i taket, alle er lekre sammen med  LADY 1434 Elegant :-) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun