Oppdatere gammelt soverom

Kategorier:

- Soverom

Lister/dører/vinduer : Ikke bestemt

Hei! Vi skal pusse opp et gammelt soverom, og klarer ikke velge farge! Vi beholder soveromsmøbler vi har, der en seng er malt i retroblå og en annen er i et lysegrått stoff. Sengetøy er også veldig likt retroblå samt mørkere blå, og det finnes lyse eikedetaljer. Vi har egentlig lyst til å male hele rommet (lister og tak) i samme farge, men kan vurdere å male lister og tak lyst. Gangen utenfor soverommet har ikke fått farge enda, men ellers i huset blir det nok soft touch/transparent pink, lys syrin og noen møbler er allerede malt i royal blue. Takk for tips! Vedlagt bilde på soverommet i dag (ikke vårt møblement) og vår seng i stoff (ikke vårt sengetøy).

2022-10-05 09:30:57

Fargerådgiver svarer:

Hei Mathilde, hva med vår nye  LADY 8087 Vårluft den er lekker sammen med  LADY 5159 Retroblå og grått og den er tøff sammen med  LADY 10290 Soft Touch,  LADY 4496 Syrin og 4224 Royal Blue. Du kan gjerne male alt, altså vegger, tak, lister og ikke minst skapfronter i samme farge. Vil du ha noen detaljer som popper litt se på  LADY 2489 Bella :-) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk