Oppussing

Kategorier:

- Stue

- Soverom

- Kjøkken

- Gang

- Annet

Hei Vi skal male kjøkken, spisestue, stue og gang. Alt henger på en måte sammen, så her må vi få til en rød tråd. Jeg har veldig lyst å ha washed linen i gangen, men vet ikke om det passer til kjøkken... Vi tenker hvite lister og hvitt tak. Vi er veldig glad i hvite/beige/grå farge - så ser for oss den type farge i alle rom. Resterende av huset skal også males, så vi tenker samme farger her. Kjøkken skal også byttes ut, og fargekoden på skapdørene er: Fargekode: 2903-Y30R Håper du kan hjelpe oss med noen fin lyse farger som passer.

2022-10-05 09:35:29

Fargerådgiver svarer:

Hei Maren, vi hjelper deg gjerne, men vi trenger bilder slik at vi får et godt inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at farge-gjengivelsen blir så riktig som mulig. Uten bilder blir det dessverre vanskelig å gjøre en faglig god vurdering. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem. 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei :) Takk for tilbakemelding. Alt er under renovering, så per. idag står deg ingen møbler i rommene. Vi har heller ikke lagt gulv, da dette kommer etter vi har malt.

28/10/2022 09:59:42

Fargerådgiver svarer:

Hei! Da avventer vi til senere tidspunkt når du har landet hvilket gulv du skal ha. Riktig god helg!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun