Tak / Lister

Kategorier:

- Stue

Hei, vi har malt stuen / kjøkkenet vårt i deres farge som heter 1376 Frostrøyk. Vi ser nå behov for å male lister, vinduskarmer og tak. Hvilken hvitfarge burde vi bruke og hva slags maling / glans? Vi har pure color på vegger.

2022-10-05 09:53:38

Fargerådgiver svarer:

Hei Camilla sammen med  LADY 1376 Frostrøyk er hvite detaljer og tak i  LADY 1624 Letthet lekkert. Detaljer i treverk som lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank. Hos deg med supermatte vegger i  LADY Pure Color ville jeg valgt halvblank, men smak og behag når det gjelder glans. 

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak  LADY Supreme Finish i samme glans som detaljer et godt valg.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til :-) 




Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk