Farger som passer til Kokos

Kategorier:

- Stue

- Kontor

Lister/dører/vinduer : ?

Hei, vi pusser opp leiligheten til mor og strever med farger! Vi beholder en tapet med vanilje farge og litt sølv/grå. Vi tror Kokos går fint til den. Hvilke farger kan passe til Kokos? Vil male andre rom med noe som passer til Kokos som gir glød og varme, men ikke for mørk. Vi tenkte på potery red men blir for mørk. Takk for hjelpen!

2022-10-05 10:15:36

Fargerådgiver svarer:

Hei Ellen, vi hjelper dere gjerne, men vi trenger bilder slik at vi får et godt inntrykk av lysforhold, gulv og farger på møbler. Hvis jeg kan få et bilde av tapeten så er det supert. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at farge-gjengivelsen blir så riktig som mulig. Uten bilder blir det dessverre vanskelig å gjøre en faglig god vurdering. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei takk for svar! Utfordringen er kokos mor kjøkkenet som er vanilje. Vi kan evt male kjøkkenet i etterkant, for vi skal beholde to vegger med den tapeten. Vi fikk på Jernia i går skannet tapeten og fikk følgende; OK10 RE2 SV16 OK13 RE2 SV20 OK 12,5 RR 1,5 SV 18 Dette sier meg lite, men du skjønner mer ! Vi trenger hjelp til om det er en annen farge enn kokos som passer til tapeten. Samt om vanilje på kjøkkenet blir helt kræsj med fargen som velges på vegg. Vi lurer på om du kan anbefale en varm farge mot rødt/brunt/gyllent i en vegg i tilstøtende rom som passer til Kokos eller en annen du anbefaler? Maler kjøper maling i morgen 😱 Har du tid i dag🙏 Hilsen fra Ellen

07/10/2022 10:34:37

Fargerådgiver svarer:

Hei Ellen, beklager men skanningen av tapeten hjelper meg ikke, men du kan selvfølgelig kjøpe prøve bokser og teste de 3 ulike farene de er kommet frem til. Basert på det jeg kan se og sammen med  LADY 1519 Vanilje tror jeg at farger som  LADY 1376 Frostrøyk LADY 12083 Devine og  LADY 8478 Pale Green vil passe fint hos din mor, lykke til og god helg :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun