Farge på hytte

Kategorier:

- Hytte

Dører/vinduer/garasjeport :

Hei har hytte som ligger mellom fjorden og skogkanten. Utvendig vildmarkpanel er nå i rødfarge, jeg har byttet noen vindu og ytterdør som er i mørkegrå. Jeg ønsker en lys hovedfarge med mørk grå som kontrastfarge. Har dere ett tips til farge

13/11/2022 18:57:36

Fargerådgiver svarer:

Hei Maren- Anna

Vi hjelper deg gjerne med fargere til din hytte, men uten en NCS fargekode på den mørke grå tonen er det vanskelig. Slik jeg opplever gråtonen kan den minne meg om vår  LADY 9937 Aske S7500-N. Den vil fungere best sammen med andre nøytrale grå toner, men ta en titt på  JOTUN 10254 Brun Jord,  JOTUN 1283 Lys Grå Umbra eller  LADY 1376 Frostrøyk jeg opplever har varme nok i seg til at de vil fungere, men du vil oppleve din gråtone kan vippe litt mer kjølig.

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk