Stort hus ved sjøen

Kategorier:

- Enebolig

Dører/vinduer/garasjeport :

Hei. Vi skal bestille kledning til vårt hus som skal bygges nå. Vi tenker kanskje å male huset i den fine fargen 0734 brunsort. Vi har Raal 9005 på vindu og dører og garasje. Vi ønsker lys underkledning, i inngang og på terrasse. En farge i lignende eik. Har dere noen forslag til en lys fin beis? Vi har tidligere fått noen svar av dere, men nå må vi avgjøre da husbygger skal bestille ferdig grunnet og malt kledning.

16/11/2022 15:56:44

Fargerådgiver svarer:

Hei Lise

På det siste skjermbildet  er  JOTUN 0734 Brunsvart satt sammen med 0810 Heigul som er gulere enn fargene nevnt sist. Har du rukket å se på disse og malt oppstrøksprøver? Det er veldig viktig da de vil oppleves annerledes enn på papir prøveve. Lykke til ;)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Vi får ikke malt opp noe særlig. Vi er derfor veldig i tvil. Mulig vi kan dra til en fysisk butikk for mere svar. Jeg tenkte heigul blir for gult for oss, skulle så gjerne bare hatt noen til å velge en fin, lys beis ☺️

17/11/2022 16:16:46

Fargerådgiver svarer:

Hei Lise

Du bør for riktig fargegjengivelse prøve beise fargene på likt underlag som du har på din fasade. Lykke til og god helg ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun