Hytte ved sjøen

Kategorier:

- Hytte

ønsker ny farge på hytta. Ønsker å male den slik at detaljene blir mindre synlige. Kanskje samme farge på hele hytta, men mulig at en liten kant rundt vinduene skal være i annen farge. Fargen må passe til taket og skiferveggen på baksiden. Blir lite sol på siden av hytta, så blir fort litt grønnske på veggene der. Så da har jeg skjønt at det er lurt med en mørkere farge. Tips til ny farge mottas med takk 👍

16/11/2022 20:45:31

Fargerådgiver svarer:

Hei Ingrid

Hva med  JOTUN 7658 Københavnsgrønn eller  JOTUN 0745 Grønn Umbra på både vegger og vindu. Ønsker du en liten brekk på disse vil de bli fine malt i  JOTUN 1016 Blek Sand eller  JOTUN 1141 Natural Beige Se også på  JOTUN 0734 Brunsvart som er en mørk, nesten sort tone, men den er lunere enn  JOTUN 9938 Dempet Sort.

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende. Årets malingsnyhet DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Følg oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.
Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk