Fargesetting av hytte

Kategorier:

- Hytte

Vi har en hytte med naust like ved sjøen, hytte,anneks og naust bygget i 2003. Naust vindu er av hvit PVC. Hytta må males i 2023. Trærne rundt er lauvtrær. Vi ønsker ikke farger som skriker eller eks hvit hytte. Må gli litt med terrenget og store vindusflater kan godt dempes med fargevalg. Se bilde av hytte idag. Naustdør er ny og beholdes blå. Kom gjerne med 2-3 eksempel 🙂 Det er ca 150m til nærmeste hyttenabo Mvh Kurt

21/11/2022 19:15:55

Fargerådgiver svarer:

Hei Kurt Magne :) Nydelig sjarmerende beliggenhet! Hva med  JOTUN 0734 Brunsvart,  JOTUN 0175 Tjærebrun eller  JOTUN 0745 Grønn Umbra hvor alle vil passe fint inn til naturen rundt og til det røde naustet :) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Hei. Mulig du missforstod, men alt skal males... naust, anneks og hytte. 🙂

22/11/2022 13:46:23

Svar:

Kom gjerne med heilt nye farger eller å beholde Røros rød med annen farge rundt vinduer istedet for hvit

22/11/2022 13:47:56

Fargerådgiver svarer:

Ok, min vurdering på ny farge til alt skal du absolutt få, men da trenger jeg Jotun Fargenavn eller NCS/RAL fargekode på den blå dørene :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Jeg har kun bilde, se bilde. men ikke la den være avgjørende. Den blå dørå ser vi nesten ikke. Tak er av shingel og ser ut som grå dråpe skifer. Takrenner sorte, vannski på tak skal byttes ut med sorte beslag slik det blir likt som på naustet

23/11/2022 17:20:56

Svar:

Jeg har kun bilde, se bilde. men ikke la den være avgjørende. Den blå dørå ser vi nesten ikke. Tak er av shingel og ser ut som grå dråpe skifer. Takrenner sorte, vannski på tak skal byttes ut med sorte beslag slik det blir likt som på naustet Taket er valdres shingel, se 2 bilder

23/11/2022 17:27:50

Fargerådgiver svarer:

Hei :) I tillegg til de tidligere nevnte har vi også  JOTUN 0546 Vika som i mine øyne er vakker til den blå døren, her vil  JOTUN 1016 Blek Sand bli en fin kombinasjon på vinduer. Vi har også de lysere  JOTUN 10254 Brun Jord og  JOTUN 1284 Svolvær. Lykke til!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun