Farge i stue

Kategorier:

- Stue

Hei! Vi ønsker en lun stue i beige/brun som ikke skal bli for mørk. Både tak, vegg og karmer skal males. Vi står foreløpig mellom Raw canavas og Sandy. Vi er usikre på om det lønner seg med lyst gulv og mørkere vegg/tak. Eller omvendt. Vi har sett for oss lik farge vegg og tak, og en annen på gulv. Finner lite bilder av Sandy på nettet. Viktig at fargene ikke fremstår for grå.

23/11/2022 15:40:20

Fargerådgiver svarer:

Hei Siri :) Jeg ble litt usikker her ;) Skal dere bytte gulv eller male gulvet? Skal dere bytte gulv har ikke vi prøver på dette. Mitt beste råd er å finne gulvet dere vil trives med først da dette skal være med dere i mange år. Send da gjerne en link på denne slik at jeg kan hjelpe dere med ett godt fargeråd. Vi snakkes!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei! Jeg forstår godt at du ble usikker :) Det gikk litt fort første gang ser jeg, jeg prøver igjen :) Vi skal male tak, vegg - og gulv. Vi står mellom Sandy og Raw canavas og vurderer hvilken farge vi skal ha hvor. Sandy på tak, vegg og lister og Raw canavas på gulv eller omvendt. Vi ønsker som sagt en lun beige/brun farge gjerne med litt gult i som ikke blir for mørk. Vi har prøvemalt Hipster brown og Rustic brown, men det ble for mørkt synes vi. Tar gjerne imot tips til andre farger også innenfor samme fargespekter- vegg/tak og gulv.

24/11/2022 11:52:47

Fargerådgiver svarer:

Hei :)  LADY 10962 Sandy i kombinasjon med  LADY 10961 Raw Canvas er vakkert. Vær oppmerksom på at om du velger  LADY 10962 Sandy på gulv og  LADY 10961 Raw Canvas på vegger /tak vil det nærmest flyte i ett uten nevnebar kontrast. Snodig nok vil  LADY 10961 Raw Canvas på gulv og  LADY 10962 Sandy på vegger/tak gi en tydeligere kontrast. Du vil nok ikke oppfatte disse tonene som grå da de kan vippe over i en grønn tone. 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til!
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk