Farge til gang / stue

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

- Gang

Hei. Vi har mulig kjøpt et nytt hus og ønsker å male om stue / kjøkken / gang. Vi står mellom space og sand, men syns det er vanskelig å velge. Bildene er fra prospekt, så vi vil bytte ut med svarte detaljer. Trappen vil bli malt sort, vi har kjøpt spisestue i eik med sorte stålbein og med sorte stoler.

23/11/2022 18:34:52

Fargerådgiver svarer:

Hei Guro :) Det er vanskelig for meg å se hvilken hvittone dere har på tak, dører og vinduer.  LADY 1140 Sand er vakker i møte med  LADY 1001 Egghvit og  LADY 1453 Bomull og er hakket med rødlig i tonen enn hva  LADY 10678 Space er, min favoritt ;).  LADY 10678 Space står du relativt fritt med hvittoner. Hvor lyst eller mørkt du vil gå er opp til deg da dette er det bare du som kan svare på ;) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til!
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk