Soverom

Kategorier:

- Soverom

Hei, Jeg har nettopp malt stuen/kjøkken i Macchiato og gangen/inngangsparti i Blushing Peach. Er veldig fornøyd med kombinasjonen og skal nå male soverommet som har utgang til gangen. Siden det er innsyn fra inngangsparti til soverommet vil jeg ha en farge som passer. Jeg lurer på om grønt kunne vært fint, men ønsker en litt lun og varm farge. Hva vil dere anbefale? Er det evt noen andre farger som kan være fine til blushing peach på et soverom (til gjester)? Gulvet er nyslipt og er hvitoljet trestavs eikeparkett. Av lys så er det et langt, men noe smalt vindu som går horisontalt langs kortveggen på soverommet. Tusen takk for alle tips.

2022-11-23 21:00:04

Kommentar

Rommet gjelder det inn til høyre i bildet

23/11/2022 21:32:01

Fargerådgiver svarer:

Hei Eva

En grønntone som  LADY 7613 Northern Mystic eller  LADY 8494 Organic Green vil bli fin i møte med dine farger. Det vil også de lune  LADY 10249 Sober, eller  LADY 12119 Vintage Brown.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk