Farge på gang

Kategorier:

- Kjøkken

- Gang

Lister/dører/vinduer : Jotun creme

Hei! Vi planlegger å male stuen i JOTUN CREME, 1212-Y25R. Ene veggen er tapetsert, tapet har grunnfarge som ligner jotun creme. Grønnfarger og møbler i mørkt treverk. Ønsker råd for tilstøtende gang, og gjerne tilstøtende kjøkken (hvite fronter, mørkegrønne fliser). Har en ide om terakotta-lignende varm oransje på vegger i gang, men usikker på hvilken fargekode. Forslag? Gulv er eikeparkett.

23/11/2022 23:15:01

Kommentar

Tapet stue

23/11/2022 23:16:00

Fargerådgiver svarer:

Hei Ingrid :)  vi hjelper deg gjerne, men vi trenger bilder slik at vi får et godt inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at fargegjengivelsen blir så riktig som mulig. Uten bilder blir det dessverre vanskelig å gjøre en faglig god vurdering. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem. Vi snakkes!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Skjønner! Akkurat nå er det bare masse ubehandlede gipsplater overalt, men legger ved noen bilder fra prospektet for å gi et inntrykk - samt en collage over våre møbler etc. Det blir slette vegger i gangen. Vegger på kjøkken skal også males, tar gjerne imot råd :) Vi lurer på burnt ochre til gangen. Gulvet blir kahrs cosenza: https://www.kahrs.com/nb-NO/tregulv/eik-cosenza

24/11/2022 23:29:41

Fargerådgiver svarer:

Hei:)   LADY 1536 Burnt Ochre er vakker i møte med 1212-Y25R Creme. Hva med å supplere med vår nye  LADY 2951 Sophisticated Red og  LADY 8494 Organic Green, kan disse fungere i tonen til din tapet? Jeg vil også nevne  LADY 0280 Caravan og  LADY 1875 Sans som går ton-i-ton med Creme. Alle er vakre til ditt gulv. Litt opp til deg hvor lyst eller mørkt du ønsker og ditt lysforhold samt belysning.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til!
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk