Blått soverom

Kategorier:

- Barnerom

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Tilstøtende rom : Sheer grey

Hei, Jeg har en sønn på 6 år som vil ha blått soverom. Det er skråtak med innebygd seng. Ønsker forskjellige farger på vegg og tak (ikke hvitt). Skap og vindu er klassisk hvit. Gulv er berry alloc champ elysées. Har dessverre ingen bilder. Blir veldig glad for tips 😊

24/11/2022 00:24:46

Fargerådgiver svarer:

Hei Caroline :) Hva med vår nye  LADY 5530 Collected Blue :) Det kan være en idé å male taket i   LADY 12077 Sheer Grey slik at du får en rød tråd fra tilstøtende rom.  LADY 5490 Serene Blue og  LADY 7637 Exhale står også vakkert til i denne paletten og til  LADY 9918 Klassisk Hvit :) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til!
 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk