Rosa soverom

Kategorier:

- Soverom

Lister/dører/vinduer : Tak: space, dør- og vinduslister (planlagt letthet)

Vi ønsker et rosa soverom - gjerne en gammelrosa/grålig rosa. Utfordringen er å finne en farge som passer både med Lys granitt som vi har i gangen, og med space (som vi tenker å ha i taket). Håper du kan hjelpe oss!

2022-11-24 09:22:04

Fargerådgiver svarer:

Hei Marit :) Ta en titt på  LADY 20047 Blushing Peach,  LADY 20046 Savanna Sunset og  LADY 2771 Rustikk Terracotta som står fint til i din fargepalett :) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk