Farge kjøkke/stue

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Hei, Vi skal få et kjøkken i fargen S5005-G20Y, og vurderer å male kjøkken/stue i fargen 11173 Humble Yellow, 12080 Soft Radiance eller 10245 Ginseng, hvilken farge kombinasjon mener dere vil passe best? Det er også en litt mørk leilighet og kan ikke ha for mørk tone. Vi har en grønn sofa som kan minne om fargen Green Leaf resten av møblemanget går i hvitt/sort/eik. Og i gangen ønsker vi et mer rustikt preg og vurderer fargen 20046 Savanna Sunset.

24/11/2022 11:42:40

Fargerådgiver svarer:

Hei Agnes

Av fargene du har sett på holder jeg en knapp på  LADY 11173 Humble Yellow. Ta også en titt på den lysere  LADY 7628 Treasure, den kjøligere  LADY 7163 Minty Breeze eller den mer gylne  LADY 8302 Laurbær som er fine til dine kjøkkenfronter. 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk