Stue og kjøkken

Kategorier:

- Stue

- Soverom

- Kjøkken

- Gang

Lister/dører/vinduer : Hvite lister / vinduer

Hei. Jeg har kjøpt meg et gammelt hus fra 1866, og trenger noen fargeråd. I utgangspunktet ønsker jeg farger inspirert av den tiden huset ble bygget, og tidlig 1900-tall. Stua og kjøkkenet er sammenhengende, så jeg har vurdert en mørk beige på veggene og enda mørkere nyanse på kjøkken-skapdører. Fargene må fungere med gulvet. På forhånd tusen takk :)

2022-11-24 12:08:23

Fargerådgiver svarer:

Hva med  LADY 1434 Elegant på dine kjøkkenfronter sammen med  LADY 1233 Mohair på veggene?

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk