Ny farge på kjøkken, stue og gang, som ligger i åpen løsning

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

- Gang

Vi ønsker råd om gode fargevalg i ny leilighet. Både kjøkken, stue og gang. Gjerne litt duse, varme farger.

24/11/2022 12:43:36

Fargerådgiver svarer:

Hei Maren :)  vi hjelper deg gjerne, men vi trenger bilder slik at vi får et godt inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at fargegjengivelsen blir så riktig som mulig. Uten bilder blir det dessverre vanskelig å gjøre en faglig god vurdering. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem. Hvis du kan si noen ord om farger du liker eller ikke liker er det supert. Hører fra deg. :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Bildene er visst for store til å kunne sendes. Klarer dere å se dem her? https://www.finn.no/269931124

24/11/2022 13:34:51

Fargerådgiver svarer:

Hei Maren

Takk for link til din leilighet, men her fikk jeg inntrykk av at det ikke var dine møbler, men basert på dine gulv og ønske om lys palett kan du ta en titt på  LADY 1376 Frostrøyk,  LADY 12182 Gentle Whisper,  LADY 20185 Friendly Pink og  LADY 12180 Present ;)

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk