Ny farge på stue

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Hvit

Hei:) Jeg skulle gjerne fått litt hjelp. Har mye oljet eit (medium mørk og varm farge). Kan se kjøkken fra stue. Kjøkkenet er sage grønn med tre benkeplate. Har svarte detaljer, litt kobber og messing +mange grønne planter i stua. Liker farger og har fargerik kunst. Har SENSES i stua nå, men syns ikke den passer til treverket. Ville først ha GREEN HARMONY, men tenkte kanskje det ble litt mye grønn. (2 av 3 soverom er GEEN LEAF) Tenker nå på MODERN BEIGE, SOOTHING BEIGE og SAND, men er åpen for alt. Har ikke gjennomgående lys så stua er litt mørk. Planlegger også å kjøpe brun sofa. På forhånd takk:)

2022-11-24 13:53:25

Fargerådgiver svarer:

Hei Malene :) Har du NCS/fargekoden på dine kjøkkenfronter i Sage fra Epoq kjøkken. Dette for at vi lettere kan hjelpe deg med ett godt fargevalg. Vi snakkes!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

S 5010-G30Y Er fargekode på kjøkkenet :)

24/11/2022 14:25:09

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Dine kjøkkenfronter er hva vi kaller  JOTUN 7653 Stockholmsgrønn. Jeg får treff på Midnatt i NCS S5020-R90Bfra Scanox, jeg antar det er denne i tilstøtende rom så jeg tar utgangspunkt i denne ;) 

Du nevner  LADY 8252 Green Harmony men i mine øyne vil den bli litt for gul i møte med dine kjøkkenfronter. Jeg vil her anbefale deg å ta en titt på  LADY 7613 Northern Mystic eller den lysere  LADY 7628 Treasure som begge ligger ton-i-ton med  JOTUN 7653 Stockholmsgrønn. Du kan gjerne kombinere disse to også ;) Både  LADY 12075 Soothing Beige,  LADY 12076 Modern Beige og  LADY 1140 Sand vil bli vakre til ditt gulv og mot ditt kjøkken men her holder jeg en knapp på  LADY 12075 Soothing Beige som er en dempet beige tone og står fint til alle hvittoner. 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til!
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun