Farge på stuens tak og lister

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Tidløs 1024

jeg har Tidløs på veggene i en nordvendt (men med store vinduer) stue med lys parkett. Jeg vil gjerne male taket og listene i rommet, og lurer på om jeg bør velge Letthet eller Egghvit. De er begge med gule undertoner, men lurer på hvilken som er best mot Tidløs. En potensielt relevant faktor er at noen møbler og puter er dyp gyle (ochre) i fargen.

2022-11-24 14:28:54

Fargerådgiver svarer:

Hei Håkon

Sammen med  LADY 1024 Tidløs er  LADY 1624 Letthet anbefalt, men det vil også fungere med  LADY 1001 Egghvit. Merk deg at de begge er lysere enn  LADY 1453 Bomull så har du denne på dine lister, vinduer og dører kan du også vurdere  LADY 1453 Bomull i taket for en hvittone i hele rommet. 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. 

Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun