Kalkmaling til soverom

Kategorier:

- Soverom

- Kjøkken

Hei! Vi skal male om to rom i leiligheten, soverom og kjøkken. De ligger ved siden av hverandre, og vi trenger råd til begge. Resten av leiligheten er ikke malt, så vi tar gjerne i mot forslag til hel palett. (Oppussingsprosjekt heihå). Generelt: 60 kvm, 260 høyt, fra 1950. Ok med lys. Vi vil gjerne ha kalkmaling på soverommet. Vi har malt taket i linblå og er veldig fornøyde med det. Dør og vindu er bomull, og gulvet blir i fiskebein fra berryalloc i charme lys natur. Vi malte veggene i St pauls blue kalk, men det ble for mørkt. Hvilken farge bør vi gå for? Som finnes i kalk, åpenbart. Kan gjerne gå for en lysere blågrå, men tar i mot andre forslag også. Vurderer også å male dør og karmer i samme farge. Naborommet er et kjøkken med fronter i S 5005- G2Y og laminatplate med etterligning tre (oak sand), og svarte hvitevarer, svart vask og stikkontakter. Taker er i tidløs. Vi har malt med exhale, men det ble veldig skarpt. Passer ikke helt inn. Ser for oss å bytte til en varm hvitfarge/beige eller liknende. Forslag? Tusen takk for hjelpen!

24/11/2022 18:35:13

Fargerådgiver svarer:

Hei Rebecca

Hva med  LADY 8470 Smooth White på veggene på soverommet sammen med  LADY 5249 Linblå i taket ? På kjøkkenet vil  LADY 7163 Minty Breeze bli fin opp  mot dine kjøkkenfronter, den er litt mer dempet enn  LADY 7637 Exhale. Ønsker du en mer beige tone kan du ta en titt på  LADY 10679 Washed Linen eller en mørkere gyllen gråtone som  LADY 4594 Blå Harmoni. Ta også en titt på  LADY 0394 Varmgrå. Og hva med  LADY 20184 Thoughtful i stuen? Før du maler med  LADY Minerals på soverommet kan du ta en prat med våre eksperter på Teknisk Service for fremgangsmåte på  LADY Minerals

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk