Farge til stue

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Bomull

Tilstøtende rom : Coastal blue, washed linen

Hei. Jeg trenger hjelp. Jeg skal male stua og trenger en farge som passer til bomull (tror listene og dører og vindu er i fargen bomull), 5504 coastal blue (kjøkkenveggen med to vinduer er malt i denne fargen og washed linen (gang er i denne fargen) I utgangspunktet hadde jeg egentlig tenkt til å male stua også i washed linen da jeg liker fargen godt, men så ble jeg plutselig usikker på om det vil passe likevel. Veggene i stua er en slags strukturtapet som jeg håper jeg kan få dempet effekten av. Vegg på kjøkken er trolig koreapanel og det er denne jeg har malt i fargen coastal blue. Jeg er også usikker på om jeg, dersom jeg går for washed linen, bør male dør og listverk også i en annen hvitfarge (eller samme som vegg) Har dere noen tips? Utfordringen med rommet er at det er flere forskjellige strukturer i vegg (slett, koreapanel og strukturtapet). Jeg kan også male om kjøkkenvegg dersom det er noe annet som passer bedre.

24/11/2022 20:53:14

Kommentar

Siste bildet viser nåværende farge på kjøkkenvegg og litt av langveggen på stua. Hvit billyhylle fra IKEA. Sofa er samme som på bildene. Spisebord og stoler skal byttes ut.

24/11/2022 21:39:00

Fargerådgiver svarer:

Hei Ing

Sammen med  LADY 10679 Washed Linen og  LADY 5504 Coastal Blue kan du ta en titt på  LADY 11130 Shade,  LADY 1352 Form eller  LADY 0394 Varmgrå som er mørkere enn  LADY 10679 Washed Linen. Ønsker du en litt lysere og lunere beige tone i stuen se på  LADY 11173 Humble Yellow eller  LADY 10961 Raw Canvas. Jeg ser også for meg det vil bli fint med  LADY 12083 Devine opp mot dine andre farger, gulv og sofa ;) Ønsker du slette vegger kan jeg anbefale den nye sparkelen  JOTUN Rullesparkel Medium. Lykke til og god helg ;)

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk