Farge på vegg sammen med gulv

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Jeg har BerryAlloc champs elysees gulv og lurer på hvilken farge som passer best på veggen. Jeg har vært innom JOTUN devine men usikker på om denne krasjer med undertone i gulv. Hva tenker du? Jeg savner en lun og varm stemning i stuen. Farger allerede på interiør er blå, oker, gul, brun og oransje. Som du ser har jeg noen fargeprøver på veggen allerede i humble YELLOW, ginseng og lys granitt. De gule ble dessverre for blasse mot interiøret synes jeg, Og lys granitt ble for rosarød i lyset i stua dessverre. Håper du kan hjelpe☺️

2022-11-24 22:22:54

Kommentar

Den sorte stolen skal byttes ut

24/11/2022 22:25:16

Fargerådgiver svarer:

Hei Helene :) Jeg er nok enig med deg i at de gule tonene ikke er så heldig til ditt gulv og lett kan vippe over i en syrlig retning.  LADY 12083 Devine er i mine øyne en god kandidat i møte med  LADY 6350 Soft Tealtil ditt gulv og til dine møbler. Hva med å kombinere med den dypere  LADY 12179 Embrace bak sofaen eller på TV veggen? 

Jeg vil også nevne  LADY 2024 Senses som en god kandidat :)

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til og god helg :) 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk