Farge på panel i baderom

Kategorier:

- Bad

Lister/dører/vinduer : Letthet

Tilstøtende rom : morgendis

Hei, jeg skal male halvpanel i baderom. Flisene som går opp til panelen (ca halve veggen) er hvite, på gulvet er det historiske fliser med en farge lignende Fabrikk og en beige farge. Jeg kunne tenke meg en farge på veggen som tok opp litt av den blå i fabrikk, men litt lysere. Har dere et forslag? Lurer også hvilken type maling jeg burde ha på panelen på badet?

24/11/2022 22:40:59

Fargerådgiver svarer:

Hei Tone

Jeg ser du har to dialoger, så for at det ikke skal bli noe misforståelser for oppfølgingsspørsmål fra deg, er det fint om du kan svare på denne dialogen ;) Uten bilder av dine fliser er det vanskelig å gi fargeråd, men jeg er redd du vil oppleve en lysere blåtone fort vil vippe mer kjølig. Hva med å male panelveggen i  LADY 5249 Linblå,  LADY 5044 Blåis  LADY 5503 Natural Blue eller  LADY 5504 Coastal Blue? Hva med   LADY 1140 Sand eller  LADY 1623 Marrakesh? Vil de fungere mot din fliser ? På panelvegg anbefaler vi  LADY Supreme Finish. Samme med  LADY 1519 Vanilje og  LADY 5044 Blåis kan du ta en titt på fargene nevnt over som også vil fungere her ;) Dersom du velger å male dørbladet i en mattere finnish vil du fremheve dørkarmene i den blankere finishen. Jeg ville valgt lik glans på begge for da det kan se ut som to forskjellige farger.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. 

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.
 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for svar, her er bilde av flisene, siden badet er ganske lite er jeg redd de blå fargene du nevner vil bli for mørkt på det lille badet.

25/11/2022 11:54:33

Fargerådgiver svarer:

Hei Tone

Takk for bildet av flisen. Har du rukket å ta en titt på  LADY 1140 Sand eller  LADY 1623 Marrakesh ? Ta også en titt på  LADY 12075 Soothing Beige eller  LADY 12076 Modern Beige. De er litt mer dempet enn  LADY 1140 Sand, men lysere enn  LADY 1623 Marrakesh

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun