Farge på vegger, vinduskarmer og dører

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Tapet på veggen over panelet, er i kornfarge

Tilstøtende rom : Marakesh

Ønsker tips på farge på fotpanel i stue. Samt dører, dørkarm og vindu.

25/11/2022 11:19:18

Fargerådgiver svarer:

Hei Sigrun :) Ta en titt på  LADY 12120 Desert Pink som ser ut til å være ton-i-ton men dypere enn hva din tapet er. Når det er sagt er det vanskelig bak en PC å se riktig fargegjengivelse på din tapet. Jeg ville da malt døren og dørlistene i  LADY 1624 Letthet. Vi har også  LADY 20046 Savanna Sunset som er rålekker i møte med  LADY 1623 Marrakesh

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til og god helg :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Tusen takk for raskt svar🙂Om du skulle anbefale en farge med mer brune toner, hva foreslår du da?

25/11/2022 12:15:25

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen :) Det kan være at  LADY 1623 Marrakesh vil bli fin her også, men i en dypere tone vil  LADY 12119 Vintage Brown være en god kandidat :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun